JÆREN BIRØKTERLAG

Adresse:c/o Georg Grødem
 Lutsiveien 95
Postnummer:   4309
StedSandnes
  
Telefon:92801553
Hjemmeside:www.birøkterlaget.no
E-post:georg@gamletun.no
 
Kontaktperson:  Georg Grødem   

Jæren Birøkterlag ble grunnlagt 3. januar 1927 og er et lokallag under Norges Birøkterlag. Lokallaget strekker seg fra grensen til Sokndal og Lund i sør til Rennesøy i nord, fra grensen til Sirdalen i øst og til Nordsjøen i vest. Med andre ord et stort geografisk område. Med sine 160 medlemmer(2018) er Jæren Birøkterlag et av Norges største lokallag.

Medlemmene i laget møtes ca 9 ganger i året på Vitengarden på Nærbø. Her møtes vi om et bi-relevant tema, og påfølgende drøs over kaffe og lapper. En fin sosial tilstelning med erfaringsutveksling som er svært nyttig for nye såvell som mer erfarne birøktere.

Ønsker du å drive med birøkt, eller er nysgjerrig på om dette er noe for deg?
Vi kjører teorikurs to ganger hvert år (vår og høst). I tillegg kjøres det praksiskurs om sommeren i sesongen.

Som medlem av Norges Birøkterlag får du blant annet lokalt medlemskap i birøkterlaget og oppdatering via BiNytt som er lokallagets eget «medlemsblad». I tillegg får du medlemsbladet «Birøkteren» som gis ut av Norges Birøkterlag 12 ganger i året. Som medlem holdes du alltid oppdatert på hva som skjer i birøktens verden, regler en må forholde seg til, og du blir del av et stort nettverk av birøktere som villig deler sin erfaring.

Vi ønsker å fremme rasjonell birøkt i vårt distrikt gjennom foredrag, kurs og behjelpelige medlemmer.

Dere finner oss både på Facebook, og på vår hjemmeside www.birøkterlaget.no


 

Tilbake