Vi trenger din hjelp!!

Så langt har 167 birøktere svart på årets spørreskjema om bitap. For å gi et sikkert bilde av tapssituasjonen bør så mange som mulig svare på undersøkelsen. Vi skal fange opp variasjonene rundt om i landet, og derfor trenger vi så mange svar som mulig.

Har du ikke svart på undersøkelsen? Logg deg inn på Min Side, og svar i dag.

Spørreskjemaet er internasjonalt og blir brukt i de fleste land i Europa, men også i flere land i Nord- og Sør Amerika, Asia og Afrika. Vi håper at du vil være med på å gi oss mer informasjon om bitapene i Norge. Spørreundersøkelsen vil være tilgjengelig fram til 31. mai

Knappen "Min side" finner du opp til høyre på denne siden. Logg deg på med medlemsnummer og passord for å besvare spørreundersøkelsen om bitap. Medlemsnummeret finner du på baksiden av Birøkteren. Har du glemt passord kan du benytte deg av "Glemt passord, klikk her"-funksjonen litt lenger ned på siden. Skriv inn e-postadressen din og trykk på send, og du vil motta passordet på e-post (dette gjelder kun de som har registrert e-postadressen sin tidligere). Du kan også kontakte Norges Birøkterlags sekretariat for å få passordet.

Har du problemer med å logge deg inn? Hjemmesiden fungerer best med nyeste versjon av Internet Explorer som nettleser. Nettleseren må tillatte cookies (informasjonskapsler). Hvis du er i tvil om hvordan du endrer cookiesinnstillingene les mer her.

Aktivitetskalender

Sesongens aktuelle
Tid for birøkterkurs